неділю, 28 грудня 2014 р.

Участь у науково-практичній конференції...

  10 грудня 2014 року на базі Вінницького обласного інституту післядипломної освіти педагогічних працівників відбулася науково-практична конференція «Міжпредметні зв’язки як засіб реалізації компетентнісного підходу – ключової вимоги Державного стандарту базової і повної середньої освіти України». Мета конференції - поширення здобутого досвіду в реалізації міжпредметних зв’зків при створенні інтегрованих уроків в межах польсько-українського проекту «Уроки з підприємницьким тлом» з метою формування ключової підприємницької компетенції учнів.

Конкурс нацбанку: заощаджуй і багатій!

Національний банк України разом з Програмою розвитку фінансового сектору (USAID/FINREP-II) у рамках святкування Всесвітнього дня заощаджень та Всеукраїнського місяця фінансової грамотності організовув конкурс на найкраще відео на тему “ЗАОЩАДЖУЙ!”.
"Маленька школа ..." із задоволенням взяла участь у цьому конкурсі. Ми отримали новий корисний досвід, а ще - багато позитивних емоцій.
Щиро дякуємо організаторам за чудовий конкурс, а учасникам – перемоги!!!
Відео на конкурс: http://smotri.com/video/view/?id=v2865530a5e3
В результаті роботи було багато ідей, але нас обмежували правила конкурсу. Пропонуємо вашій увазі відео, що не відповідало чітко поставленним вимогам, але стало нашим улюбленним: 

А у нас іменинник!

Вітаємо грудневих іменинників!!!
Ковальчук ОксануОлексіївну...
Маршалковську Вероніку...
Бажаємо, щоб твоє життя було схоже на казку, розфарбовану всіма кольорами веселки: червоний-це кохання, оранжевий-теплота дружніх стосунків, жовтий-яскраве сонечко, зелений-спокій і мир у душі, блакитний-чисте безхмарне небо, синій-вірність і чесність, а щоб ти іноді розслаблялась, нехай час від часу для тебе все беде фіолетове;)

Табачука Олега...
В житті Твоєму лиш пригоди,
Настав вже час для нагороди.
Наповни радістю життя,
І йди вперед до майбуття...
Хай ціль Твоя буде чітка!
Пора про казочку забути,
Мети своєї досягнути...
Та сильно так не напрягайся,
Відпочивай і посміхайся,
Тоді прийдуть в Твоє життя
Кохання, щастя й краса!

Красиленко Таню...
Здоров’я міцного на довгі роки,
Щиро бажа
єм тобі  залюбки,
Хай доля дарує щастя довіку,
Достатку і миру у домі без ліку.
Калиною радість в душі хай квітує,
Сопілка любові хай серце хвилює,
А роси ранкові безмежно і щиро,
Щоденно дарують наснагу і силу!