суботу, 30 листопада 2013 р.

Де знайти кошти для початку бізнесу?...Запитаємо у банкірів...



Мета екскурсії: підвищення фінансової грамотності учасників ШКП, ознайомлення з діяльністю банківської інфраструктури ; управлінською структурою банку;  сучасними методами та прийомами управління фінансовими потоками. 
   27 листопада заняття шкільного клубу підприємництва "Маленька школа великого бізнесу" пройшло на базі Бершадського відділення "Райффайзен Банк Аваль"
    Відділення "Райффайзен Банк Аваль" в Бершаді функціонує з березня 1998 року, запроваджуючи зручні сучасні підходи, моделі і схеми. Обслуговує велику кількість клієнтів.

    Членів клубу привітно зустрів начальник відділення банку – Клітинський Олег Петрович  та  заступник начальника Бершадського відділення Омельченко Віталій Іванович .
    Ми об’єднались у дві робочі групи. Одна група на чолі з Ларисою Анатолієвною працювала з Віталієм Івановичем. Він провів  екскурсію банком, розповів про види банківських послуг. Інша група на чолі з Оксаною Олексієвною працювала з Олегом Петровичем ,який детально ознайомив учнів з умовами  кредитування  малого і середнього бізнесу.
    Тим часом в операційному залі кипіла робота. Чарівні дівчата видавали кредити, оформляли вклади і перекази. Безсумнівно, найцікавіше місце в банку - каса.
    Ошатне та зручне для клієнтів і співробітників приміщення "Райффайзен Банк Аваль" поділено на декілька зон обслуговування, у яких фахівці працюють з різними групами клієнтів.
    Далі слідуємо у відділ електронних платіжних систем, де нам розповіли як працюють термінали.
    Дякуємо керівнику та працівникам банку за змістовну та цікаву екскурсію! 
Міцного здоров'я Вам, родинного тепла, нехай усі ваші справи будуть успішними та здійсняться найсміливіші задуми! 
    А з Вами, шановні читачі, ми прощаємось до наступного вівторка! Бувайте:)

Немає коментарів:

Дописати коментар