середу, 6 листопада 2013 р.

Майбутні підприємці та сумлінні платники податків побували на екскурсії в ОДПІ міста Бершадь.



   В рамках проекту 5 листопада 2013 року Бершадська ОДПІ провела «День відкритих дверей» для учнів ШКП «Маленька школа великого бізнесу »– майбутніх підприємців та платників податків.

    Знайомство молоді з адміністративним будинком інспекції розпочалось з відвідування Центру обслуговування платників.
Члени ШКП познайомились зі структурою, переліком послуг та графіком роботи закладу. Вони мали можливість наглядно побачити клопітку роботу працівників Центру з платниками податків, а також ознайомитися із зразками податкових документів. Зацікавила молодь можливість подання звітності в електронному вигляді та отримання безкоштовних ключів електронного цифрового підпису.

    «У центрі все сплановано для  платника – консультації фахівців, швидке обслуговування , кваліфікована допомога. Головне, що перелік цих послуг постійно розширюватиметься залежно від потреб і побажань наших клієнтів, платників податків »,- розповів  головний державний інспектор відділу обслуговування платників податків Макогін І.І.

   Зі слів Ігоря Івановича, створення центру сприяє досягненню податківцями стратегічної мети – перетворення служби з фіскальної у сервісну. Ми, податківці, бачимо в платниках, перш за все ,- партнерів .

   Потім учнів було запрошено до актової зали, де на них чекала зустріч з  Чорнокозинським Олександром Петровичем. Він провів для молоді екскурс в минуле податкової служби, зупинивсь на етапах її реформування та модернізації. Повідомив, що на сьогоднішній день податкова служба є складовою Міністерства доходів та зборів України. Майбутні бізнесмени дізнались про структуру інспекції, напрямки її роботи, перспективи на майбутнє.

   Члени ШКП  «Маленька школа великого бізнесу» активно приймали участь в обговоренні,задавали питання,що  стосуються нарахування, збору та сплати податків, порядку і методів їх стягнення . Актуальним було питання щодо можливості отримання податкової знижки на навчання, змін в оподаткуванні податком на нерухоме майно і умов для працевлаштування до податкової інспекції в майбутньому, бо дуже зацікавила їх робота працівника Міндоходів.

    Зустріч пройшла в дружній обстановці . Після екскурсії учні схвально відізвалися про роботу Центру: «Робота центру дійсно свідчить про наміри податківців перетворити відомство в сервісну службу. Ми  упевнені, що Ваші зусилля  спрямовані на підвищення престижу податкової служби і стрімке зростання податкової культури  в суспільстві. »

Немає коментарів:

Дописати коментар