вівторок, 22 квітня 2014 р.

Ми завжди раді гостям!


17 квітня 2014 року  до нас завітала почесна гостя - координатор українсько-польського проекту Мацієнко Ірина Миколаївна. Радість від зустрічі з гостею ми розділили разом з завідувачем районного методичного кабінету – Філімоновою Аделаїдою Григорівною, методистом районного методичного кабінету – Процеповою Оленою Олегівною і директором школи – Оніщенко Віктором Васильовичем.

 Давайте знайомитись…У нашому розширеному колі зібрались підприємливі та ініціативні, тому і співпраця була активною і результативною! Яку ж добрячу порцію гарного настрою та адреналіну ми отримали. Відчули командний дух, переваги роботи в команді.

 Наприкінці заняття ми стали ближчими, ріднішими та дорожчими один одному...і на честь кожного з нас прозвучали бурхливі оплески.
Під час проведення підсумків заняття Ірина Миколаївна вручила свідоцтво Осередку Розвитку освіти республіки Польща  опікуну шкільного клубу підприємництва  Ковальчук О.О., яка пройшла навчання за Проектом "Шкільна академія підприємництва 2". 

Приємною несподіванкою було вручення подарунків членам ШКП у вигляді настільної гри «Cash Flow» та USB-флеш-накопичувачів.
Ірино Миколаївно, Ви для нас-авторитет, з подачі Вашої легкої руки ми віримо в свої сили!

Посвята нашого координатора в члени клубу.
Ми не помітили дивовижну  властивість цього дня – час пролетів  дуже швидко. Всі отримали незабутні враження та неймовірне задоволення!
Відеозвіт незабаром:)))

Немає коментарів:

Дописати коментар