неділю, 6 квітня 2014 р.

SCHOOL DISCO

   04.04.2014 року "Маленька школа... "організувала та провела тематичну дискотеку "SCHOOL DISCO" в рамках благодійної акції Всеукраїнського благодійного фонду "Серце до серця".

    Метою акції є збирання коштів для потреб дітей з вадами слуху. За зібрані кошти будуть придбані слухові апарати та дороге вартісне медичне обладнання для діагностики та лікування хвороб, пов’язаних зі слухом у дітей.

 
    Ми довго і наполегливо готувалися до реалізації проекту та ...
дуже хвилювалися. Нас тривожило безліч запитань: Чи все вийде?  Чи виправдаємо ми очікування? А як правильно зробити те… А як те???? Словом, питань і моментів було чимало… Але ми впорались, ми спрацювали як одна, згуртована, потужна команда, яка знає свою ціль і те, як її досягти.

   Ми, як справжні підприємці, запланували гарно провести час, закріпити отримані знання на практиці та заробити кошти на благодійність. У нас і виникла ідея організувати і провести шкільну лотерею, яка сподобалася не тільки членам ШКП, а й учням школи. В якості призів ми вибрали:

      - можливість посидіти у кріслі директора;

      - вручення грамоти "Найкрутіший учень (учениця) школи";

      - сніданок в шкільній їдальні.... з трьома котлетами;

      - стаття про учня на блозі ШКП;

      - "10" з окремих предметів;
      -  година фотосесії  з фотографом ANNA MAY;

-  можливість отримати чек на 10 грн. - на покупку у шкільному кафе.

    Переможці отримали іменні сертифікати на вищезазначені призи, виготовлені нами ж власноруч.
    Також, члени ШКП  виготовили та  розповсюдили  квитки, які розігрували під час шоу. Ми настільки класно усе організували та провели рекламну роботу, що вже на другий день виникла потреба виготовити ще партію квитків.

  Приготування до проведення вечірки було активним: оформлення зали, створення  відповідної атмосфери, розподіл обов’язків – усе на вищому рівні. В програмі вечора було багато цікавих конкурсів та аукціон «З 1 квітня…», запальна музика, несподіванки та сюрпризи.

   Дискотека і справді була запальна, учні відривалися по повній: танцювали, підспівували, грали музичні ігри і просто веселилися. Вони щомиті дивували  нас своєю активністю і невгасаючою енергією. Дрес-код заявлений на дискотеці - яскравий одяг та хороший настрій, який панував серед усіх і до кінця вечірки. Всі залишилися задоволеними  від проведеного свята і з нетерпінням чекають наступного!!!ДО ЗУСТРІЧІ!!!

Немає коментарів:

Дописати коментар