неділю, 23 червня 2013 р.

Перші кроки...

     Офіційною датою створення нашого клубу слід вважати 04.06.2013, саме цього дня вчитель економіки Бершадської ЗОШ I-III ст. №3, Ковальчук О. О. поїхала на перший дводенний семінар "Шкільна академія підприємництва 2"  у місто Вінниця. Де на базі Вінницького обласного інституту післядипломної освіти педагогічних працівників – пройшов І етап підготовки лідерів-керівників Шкільних клубів підприємництва - вчителів економіки та шкільних психологів 5 загальноосвітніх і 2 професійно-технічних навчальних закладів області до підтримки розвитку учнів у сфері професійної активності та підприємництва.
      Дякуючи нашим тренерам Ірині Мацієнко (завідувач кабінетом методики викладання суспільних дисциплін, економіка) та Леся Києнко-Романюк (доцент кафедри методології та управління освітою , психологія) вчителі Вінницької області здобули першознання про проект. Також намітили завдання, цілі, форми та методи роботи в клубі. Створили блог-щоденник шкільних клубів та обманювались цінним, набутим роками, досвідом та знаннями.
Всім учасникам семінару бажаємо  плідної праці, творчого натхнення, нескінченної життєвої енергії, нових досягнень та звершень!!!

Немає коментарів:

Дописати коментар