середу, 2 квітня 2014 р.

Як ми провели канікули...

Все ж таки канікули – найкращий час для подорожей та екскурсій. От і «Маленька школа…» вирішила скористатися цим, тож ранок п’ятниці ми зустріли у приватному вищому навчальному закладі «Європейський університет» Уманська філія. Екскурсія проходила з метою ознайомлення учнів зі специфікою викладання фахових дисциплін в університеті, а також отримання більш детальної інформації щодо умов вступу. Під час екскурсії учні ознайомились з умовами навчання в університеті, побачили навчальні кабінети, забезпечення їх сучасними засобами навчання.
 Учні зустрілись з  директором філії В.М. Дякон, задавали питання, фотографувались. Звернули увагу на високий професійний рівень викладачів. 

Також, старшокласники, які бажали визначитись зі своєю майбутньою кар’єрою або впевнитись у правильності вже обраного шляху, мали можливість пройти профорієнтаційне тестування за допомогою спеціальної програми та визначити свої вподобання і схильності до певних професійних сфер.
Після зустрічі в університеті учням було запропоновано екскурсію до Національного дендрологічного парку «Софіївка».
Сповнені приємними враженнями від побаченого ми поверталися додому. Можливо, ця екскурсія допоможе школярам визначитися зі своїм майбутнім. Тож давайте будемо активними та відкритими для нових знань, адже у світі є ще так багато цікавого!

Немає коментарів:

Дописати коментар