пʼятницю, 10 жовтня 2014 р.

Наша сила в єдності!


Увага! Увага! Спішіть-поспішайте!
Господарі й гості, глядіть, не минайте!
На ярмарок прошу гуртом й поодинці,
Чекають на всіх там чудові гостинці! 

Сьогодні особливий день для тих,
Хто любить Україну і поріднився з нею.
Сьогодні свято - ярмарковий день
Хай осяває вас і нас щасливою зорею.
       
        На засідані лідерів учнівського врядування  розглянуто питання, щодо організації акції "ГОЛУБ МИРУ",  метою якої є підтримка дітей, батьки яких є учасниками АТО. Було прийнято рішення  провести благодійний ярмарок домашньої випічки. Наш клуб підприємництва "Маленька школа великого бізнесу" є одним із організаторів цієї акції,
оскільки ми маємо гарний досвід в проведенні доброчинних заходів.
        Не зважаючи на великий асортимент солодких виробів в магазинах, батьки разом з дітьми залюбки долучились до проведення заходу та власноруч приготували безліч домашніх ласощів.
         Сьогодні, перерви в школі перетворилились на маленький ярмарок, де можна було купити пиріжки, тістечка, печиво, торти, рулети. Випічку можна було придбати за досить помірними цінами.
        Учні "Маленької школи..." запрошували усіх охочих придбати у них, і тільки у них, найкращі у світі смаколики. Скрізь лунав гамір, жарти, школярі у різний спосіб рекламували солодощі, у виготовлення яких було вкладено часточку душі. Покупців-патріотів виявилось ще більше, ніж продавців-благодійників. Атмосфера на  ярмарку була невимушеною і жвавою. Покупці та продавці створили справжню атмосферу ярмаркового дійства. Доброчинна акція припала до вподоби кожному: батьки допомагали дітям у благодійній справі, школярі посмакували випічкою, а вчителі стали учасниками уроку людяності.
         Кошти, зароблені на ярмарку, будуть витрачені на підтримку дітей, батьки яких є учасниками АТО. Допомогти може кожен, і способи для цього є різні: хтось купує харчі та спецодяг, інші передають військовим бронежилети та необхідну апаратуру. Ми ж, намагаємось  пітримати дітей, які відчули подих війни у власних родинах.
        Беручи участь в  акції, шкільна родина ще раз переконалась, що сила народу в його єдності. Коли ми разом – ми непереможні. Пам’ятаймо- майбутнє нашої держави залежить від усіх нас.
Координатори "Маленької школи великого бізнесу" вдячні за допомогу у проведенні ярмарку батькам учнів!

Немає коментарів:

Дописати коментар