суботу, 4 жовтня 2014 р.

НАШУ ДІЯЛЬНІСТЬ У НОВОМУ НАВЧАЛЬНОМУ РОЦІ РОЗПОЧАТО...

  9 вересня ми зібралися на черговому, організаційному занятті нашого клубу. З об'єктивних причин (закінчення школи) з нами вже немає частини одноклубників, хоча у наших спогадах вони залишаються з нами. Адже, це ми разом сприяли становленню нашого ШКП, навчалися, створювали і впроваджували проекти, провели багато акцій. Проте, як складається їхнє життя після випуску зі школи, ми розкажемо в наступних публікаціях. Буде цікаво...
  На засіданні ми підвели підсумки зробленого і намітили плани на майбутнє.
 16 вересня відбулося...
чергове засідання клубу, на якому ми обмінювалися думками щодо подальшої нашої діяльності і провели кастинг серед бажаючих стати членами ШКП.

Вимоги кастингу були такими:
- учні 9-11 класів; - представити себе (плакат або презентація); - коротка промова на тему: «Чому я хочу стати членом ШКП?»;
- відповіді на запитання членів ШКП.
Учасники кастингу із задоволенням презентували себе і відповідали на наші запитання.
Після виступів всіх учасників ми ще довго підбивали підсумки конкурсу. А зробити це було нелегко, адже всі презентували себе креативно. Після довгих дискусій ми, все-таки, дійшли згоди.
Ми вітаємо наших нових колег, сподіваємося на плідну співпрацю і ще більше креативних підприємливих ідей!
На фото-два президенти.
23 вересня. На цьому засіданні ми  в процесі тренінгового заняття "Я - не Я" визначали ставлення членів клубу, в першу чергу, до себе (СУПЕР!!!), встановлення позитивних стосунків в групі (хоча вони у нас і так гіперпозитивні).
 А ще-відбулися вибори президента клубу. Випускник ШКП Манченко Максим, перший президент "Маленької школи...", який був запрошенний на наше засідання, під гучні оплески та щирі вітання ШКПістів передав Статут клубу новообраному президенту- Цуркан Юлії. Побажав їй натхнення в роботі, реалізації задуманих планів та  гарно й сумлінно виконувати свої обов'язки.
30 вересня-організаційне заняття присвячене проведенню Дня учителя. Нові члени клубу продовжують традиції започатковані в минулому році. Це виходить в них досить гарно та щиро.

Немає коментарів:

Дописати коментар