неділю, 23 листопада 2014 р.

Екскурсія до Вінницького торговельно-економічного інституту

З метою проведення профорієнтаційної роботи 29 жовтня відбулася екскурсія до Вінницького торговельно-економічного інституту Київського національного торговельно-економічного університету.
ВТЕІ КНТЕУ — державний навчальний заклад, який здійснює підготовку кадрів з економічних спеціальностей, що користуються найбільшим попитом на ринку праці. Екскурсію до університету для учнів організував та  провів Фурман Тарас Юрійович-кандидат педагогічних наук, доцент, викладач кафедри бухгалтерського обліку.
Дзюба Оксана Миколаївна(кандидат економічних наук, доцент, викладач кафедри бух.обліку) пояснила особливості прийому до вузу і навчання в ньому.
На таких зустрічах
майбутні студенти мають можливість не тільки проглянути відео презентацію університету, але й ознайомитися зі специфікою різних його спеціальностей, поспілкуватися з деканами, професорами.
Ми відвідали лекційні аудиторії, наукові та навчальні лабораторії, бібліотеки, інформаційно-комп’ютерний центр та ін. Безумовно, університет не цурається і традиційних способів самореклами. Всі, хто цікавиться спеціальностями університету  отримали листівки, буклети, календарі з логотипом університету.
Наша Вероніка Маршалковська поділилась враженнями: «Цей вуз настільки гостинно зустрічав нас, що нам теж захотілося стати в майбутньому його студентами. Крім того, що важливо, тут є всі умови для здобуття якісної освіти. Особисто мені дуже сподобалась екскурсія в студентську бібліотеку та наукові лабораторії».
Після екскурсії до університету,Тарас Юрійович організував нам додаткову цікаву та пізнавальну екскурсію на виробниче підприємство «Мед». На сьогоднішній день, МПП фірма «Мед» це промислове підприємство, з кількома напрямками, такими як:
  • Вироби з пластмаси
  • Виробництво пакетів та виробів з поліетиленової плівки
  • Швейне виробництво
  • Сувенірна продукція
  • Друкарня (цифрова, офсетний)
  • Вироби з дерева
  • Корпусні меблі
  • Продаж ліцензійних CD, DVD, MP3, комп'ютерних ігор PC, PS 2, Xbox 360
  • Туристична сфера (мережа садиб «Родинне гніздо»)
 По завершенні екскурсії, учні та вчителі висловили подяку організаторам та зацікавленість у подальшій співпраці. 

Вчимось яскраво!!!



Немає коментарів:

Дописати коментар