середу, 26 листопада 2014 р.

Беремо участь у громадському житті району

18 листопада 2014 року "Маленька школа..." взяла участь в засіданні «круглого столу», проведеного відділом з питань внутрішньої політики, зв’язків з громадськими організаціями та ЗМІ: «Співпраця місцевої влади з громадськими  та молодіжними організаціями: можливості та перспективи». Вів засідання голова громадської ради Антон Андрейцов.
Учасники зібрання обговорили питання активної життєвої позиції як основи самоутвердження особистості в громадянському суспільстві. Кожен із присутніх мав змогу висловити свою точку зору та внести пропозиції. Працівниками відділу культури акцентувалась увага на вихованні молоді на місцевому патріотизмі.Діти та молодь мають відчути себе частиною Вітчизни, яка починається із найменшого села, вулиці, домівки, родини.

Із уст учасників засідання звучали пропозиції стосовно створення молодіжних рад у районі, які активізуватимуть роботу молоді, стосовно поширення та розвитку у районі скаутського руху, відродження та проведення на районному рівні гри «Джура», організації спортивних масових заходів, розроблення краєзнавчо-туристичних маршрутів, створення у районній газеті «Колонки омбудсмена», спілкування молоді у соцмережах з метою підтримки патріотично налаштованої молоді Сходу країни та АР Криму.
За результатами засідання «круглого столу» створено робочу групу для прийняття резолюції з даного питання, яку буде доведено до громадськості.
 20 листопада  2014  року відбулося   планове засідання громадської ради при Бершадській райдержадміністрації, на  яке було запрошено представників "Маленької школи...",а саме президента ШКП -Цуркан Юлю та Маршалковську Вероніку,з метою презентації клубу, його діяльності та подальшої  співпраці із членами  громадської ради.
 Головним питанням порядку денного засідання було питання розбудови та розвитку громадянсьго суспільства  у районі.  

Немає коментарів:

Дописати коментар