неділю, 1 червня 2014 р.

НАШІ ВІТАННЯ ВИПУСКНИКАМ

    30 травня наша школа була у сяйві квітів, святкового вбрання, добрих і щирих посмішок. Ми зібралися усією родиною на наше традиційне свято "Прощання зі школою". Прощальний вальс… Випускний вечір... Скільки в ньому спогадів, мрій, сподівань, радості і смутку, світлої печалі... Які щемливо-ніжні почуття охоплювали душу! Пролунав прощальний вальс для наших випускників.  
   Як одна мить пролетів рік роботи ШКП! Рік яскравих вражень, насичених творчими завданнями, зустрічами гостей, командною роботою та суцільного спілкування-при цьому настільки різноманітного, що дух захоплює!!! Та що тут можна сказати?! Треба це все пережити, інакше неможливо  описати словами! Давайте, пригадаємо найприємніші та найцікавіші моменти з життя ШКП.
Шановні випускники! 
    Ви перегортаєте ще одну сторінку свого життя: закінчилося дитинство, починається доросле життя. Час становлення, пошуку, вибору, планів, мрій – це ваш час. Ваші оптимізм і наполегливість потрібні у бізнесі, політиці, у науці, на виробництві, у спорті та мистецтві. Бажаємо вам успішно здати усі іспити та обрати правильний шлях у житті. Хай же невичерпними будуть ваші ідеї, а енергія творити хай надихає на великі звершення. Любіть свій край, поважайте батьків, які дали вам життя, шануйте рід свій, пишайтесь ним, примножуйте славу свого роду, адже ви сьогодні – ланцюжок, що зв’язує у часі і просторі героїчне минуле і щасливе майбутнє. Міцного вам здоров’я, творчої енергії та сил, щоб реалізувати все, до чого прагнуть ваші розум і душа. Вперед! Підкорюйте українські вершини! І не тільки українські;)))
З найкращими побажаннями, Оксана Олексіївна та Лариса Анатоліївна

Немає коментарів:

Дописати коментар