понеділок, 30 червня 2014 р.

Готуємось до канікул за кордоном

   Канікули за кордоном потрібно планувати заздалегідь. В когось підготовка до поїздки займає рік, а в деяких - лише кілька днів. Підготовка до поїздки дуже важливий процес і підійти до нього потрібно відповідально.
    Як потрібно готуватись до поїздки і на що варто звернути увагу в першу чергу?
    Закордонний паспорт. Паспорт бажано замовляти...
заздалегідь, однак, якщо ви упустили таку важливу деталь, нічого страшного. Виготовлення закордонного паспорту в терміновому порядку обійдеться вам на порядок дорожче. Якщо виникають питання, можливо консультація на сайті http://www.dmsu.vn.ua/oformlennya-dokumentiv/zakordonnij-pasport/.
   Віза. Обов’язково потурбуйтесь про завчасне замовлення візи, якщо віза потрібна для в’їзду в країну вашого візиту.
    Медична страховка. Страховка видається на конкретний період перебування в країні.
    Гроші, кредитні картки. При перетині кордону не потрібно декларувати готівку в розмірі до 10000 євро.
    Підберіть і забронюйте місце в готелі. Придбайте квитки на літак чи потяг. Квитки, що придбані завчасно, можуть продаватись зі значними знижками.
   Обов’язково перед візитом в іншу країну поцікавтесь її традиціями і законами. Порушення норм моралі і права може мати для вас дуже негативні наслідки.
   Поцікавтесь відгуками і порадами туристів, які вже відвідали місця, куди ви збираєтесь. В таких відгуках ви зможете знайти для себе багато корисної інформації.
   Телефонний зв'язок. Як ви плануєте підтримувати зв'язок зі своїми рідними і друзями? Перед поїздкою підберіть собі зручний тарифний план для міжнародних переговорів по мобільному.
   Канікули за кордоном вимагають уважної і завчасної підготовки. Завчасно спланувавши і підготувавшись до такої мандрівки, ви змажете максимально повно насолодитись відпочинком в іншій країні.

Немає коментарів:

Дописати коментар