вівторок, 30 липня 2013 р.

Речі, які важливіші за гроші.

Є багато речей, які важливіші за гроші, але ми часто забуваємо про це. Ось 15 речей, про які не варто забувати:
Мудрість
Якщо ви думаєте, що ви знаєте відповідь, ви зовсім не мудрі. Продовжуйте вчитися. Мудрість прибуває зі знання того, як трохи ви фактично знаєте.

Дружба
Регулярні товариські відносини і дух товариства - хороше підтверджені життя. Дружба не обертається навколо речей, які ви маєте або дій, які Ви можете дозволити собі - вони обертаються навколо самих людей і їх

відносин.   
Досвід відносин
Поцілуйте когось. Напишіть комусь лист, скажіть їм, що ви відчуваєте. Витратьте весь день для приготування витонченої страви і з'їжте це при свічках з коханою людиною.


Шлюб
Прийняття іншої людини повністю і глибоко у ваше життя сильно змінює життя. Відкриття кожної частинки вас безпосередньо іншій людині постійно стимулює і змушує вас прагнути бути кращою людиною.

Фізичне Здоров'я
Здоров'я не може бути куплене, але йому можуть допомогти особисті вибори, які ми робимо.
Психологічне здоров'я
На обороті фізичної монети - психологічне здоров'я. Вираз наших почуттів здоровим способом. Звернення до проблем, які турбують нас, а не уникнення їх.  

Пристрасть
Які дії змушують вас відчувати себе схвильованими і наповненими? Це ті спеції, без яких страва вашого життя буде мізерною і позбавленою смаку.  

Комунікації
Здатність висловити наші думки і почуття до сприйнятливої аудиторії дійсно неоціненна. Це дозволяє нам поділитися елементами нашого внутрішнього світу з іншими, дещо, що не може бути досягнуто всім матеріальним багатством на цій планеті.  

Опора на власні сили
Гроші приходять і йдуть. Здатність вижити і навіть процвітати без грошей означає, що гроші стають значно менш важливими.  

Безпека
Якщо ми спрямовуємо свої зусилля в створення безпеки і створюємо куточок, де ми захищені від невдач, ми створюємо ситуацію, де наші матеріальні цінності набагато менше прив'язані до нашої здатності заробляти зайву копійку. Закладаючи фундамент своєї безпеки зараз, в майбутньому ми отримаємо справжню віддачу.  

Допомога іншим
Для більшості людей, надання допомоги іншим дає відчуття радості і задоволення, дещо, що не може бути замінене жодним видом матеріальних благ.  

Особистісне зростання
Кожна окрема людина має незліченні можливості покращитися як людина - його поведінка, віра, і т.д. Працюючи над собою зараз, ви покращуєте своє.  

Подяка
Якщо ви станете на шлях від бажання отримати речі, яких у вас немає, до подяки за те, що у вас є - Ваше задоволення життям швидко підвищиться.  

Хобі
Багато людей потрапляють в рутину життя, і не бачать звідти, що справжнє щастя не залежить від кількості грошей або куплених речей. Відсторонитеся від цього. Спробуйте нове, і знайдіть те, чим ви щиро насолоджуєтеся. Часто, це - найпростіші речі - ігри, тривалі прогулянки, спілкування.  

Духовність
Що, як не духовність є мета нашого життя? Пізнаючи себе через читання, розгляд, міркування, і молитви, ви можете знайти неймовірний сенс спокою, миру, і навіть радості, які буває важко знайти в інших місцях і неможливо знайти з грошима.

   За матеріалами сайту:http://lifetips.org.ua/biznec/page/2/   

Немає коментарів:

Дописати коментар