пʼятницю, 26 липня 2013 р.

Поради фахівця...




,,Який бізнес - такий і ланч" . Кожен, напевно, задавав собі питання: ,,Доки можна працювати з ранку до вечора на якогось дядька, заробляючи йому купу грошей , і отримувати за це гроші, яких ледве вистачає лише на те, щоб звести кінці з кінцями, дотягнувши до наступної зарплати!"Якщо ти усвідомлюєш це, то, значить, вже зробив перший крок на шляху до відповідальності за своє життя і набуття свободи. На жаль, для більшості це так і залишиться незадоволеним бурчанням і звинуваченням всіх і вся ... і так до самої пенсії.    Встань з дивана, не СПИ! ВСЕ В ТВОЇХ РУКАХ! Зробити свою мрію - реальністю!Отже, для тих, хто хоче відкрити свою справу, тут є слушні поради. (Тим, хто залишився лежати на дивані -  пульт від телевізора під рукою. Я постараюся вам не заважати і буду говорити тихо. – Домовилися:)

Помилка 1

   Багато хто думає, щоб бути бізнесменом, досить здобути освіту, червоний диплом тощо. І все - можна йти реєструвати підприємство, брати кредит, залізати в борги, з упевненістю, що справа піде і буде все добре.

А тепер подивіться навколо. Скільки з відомих вам бізнесменів були відмінниками в школі або закінчили інститут за фахом, в якій вони заробляють свої капітали - ОДИНИЦІ! Більшість з них не має навіть повної середньої освіти, але є успішними бізнесменами і мають НАВИЧКИ БІЗНЕСУ.

Помилка 2

   Зазвичай починають свій бізнес у тій сфері, в якій вже працювали раніше і вважають, що знають про неї майже все. Тобто ти (давай на ,,ти") можеш бути прекрасним дипломованим лікарем або юристом, столяром або сантехніком вищого розряду - але нікудишнім бізнесменом, якщо не можеш запропонувати і збувати ринку свої послуги або продукцію.

   Вчитися, вчитися  і ще раз вчитися!

   Ось тут наш Ілліч абсолютно правий, і його комуністичний лозунг як ніколи підходить для успішного бізнесмена. Треба обов'язково вчитися, читаючи бізнес-літературу, відвідуючи семінари, уважно придивлятися до успішним і багатим людям, вивчаючи їх злети і падіння. Щоденно працюючи над собою, пізнаючи себе і борючись з лінь-матінкою, ти розвинеш в собі якості справжнього успішного бізнесмена і багатої людини.

   Успіхів і удачі тобі!

   Денис Бобков
  За матеріалами сайту:http://lifetips.org.ua/biznec/page/2/   

Немає коментарів:

Дописати коментар